20 augustus 2016 van La Coruna naar Sisargas?

We staan om 8.00 uur op en terwijl Frans de boot klaar maakt, doet Janneke nog snel boodschappen. We varen om 10.30 uur uit en tanken in de andere haven, waar Janny en Marco liggen. Janny gooit ons los en zwaait ons uit, om 11.15 zijn we onderweg.

Hele hoge deining, soms wel 5 meter hoog, geen wind. De hele dag is de motor aan. Gaat prima, maar we wiebelen wel behoorlijk. Daardoor met wat moeite soep en gebakken ei gemaakt.

We varen naar Sisargas, het vogeleiland waar we willen ankeren. Daar zien we aan alle kanten van het eiland enorme golven met schuimkoppen. Ze slaan meters hoog tegen het eiland op. We besluiten door te varen, dit zou niet een rustige nacht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *