Maandag 16 januari 2017. Riposto

Om 5 uur deze ochtend regent het heel hard. Het ruist op de boot en vooral op de buiskap. We draaien ons nog een keertje om en zeggen: jammer dat het minder weer is vandaag. Om 8 uur staan we op. Prachtig zonnig weer. Wel een beetje koud, maar in de zon is het heerlijk. Is dus niets van te zeggen en geeft weer aan hoe snel het hier kan veranderen.

We zijn zo vroeg op omdat Frans naar de Lidl wil. Vandaag gaat de nieuwe reclame in en er zijn een paar dingen bij, die hij graag wil hebben. We komen om half 10 in Giarre bij de Lidl aan. Hele parkeerterrein staat vol en er komen allemaal mensen uit met plastic tassen met spullen. Vooral mannen. Ik denk, dat alles wat hij wil hebben al weg is. Maar dat valt mee. Hij scoort speciale boortjes e.d. en is er blij mee. Op de terugweg fietsen we nog een heel eind om, voor we terug gaan naar de haven. Heerlijk, maar redelijk koud. We zouden eigenlijk dikke winterjassen aan moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *