Vrijdag 29 juni 2018. Mirina op Limnos.

We blijven hier een paar dagen dus we starten rustig deze dag. Na een paar weken is de koelkast en vooral het diepvriesvak helemaal aangegroeid met ijs en het duurt 3 uur voor alles ontdooid is. Lekker even alles schoon maken en daarna doen we bij de supermarkt boodschappen, er is weer ruimte in de koeling. Omdat we ruim 10 dagen niet aan de kant geweest zijn, hebben we weer wat nieuwe voorraad nodig. De supermarkt is niet ver en we hebben een karretje, dus we hobbelen over de keien weer terug met onze aankopen. Als alles is ingeruimd gaan we naar het kerkje aan de andere kant van de baai, dan waar wij liggen. We moeten een heel klein stukje over de weg lopen en zien een waarschuwingsbord voor overstekende herten. We lachen nog samen en zeggen dat ze wel Griekse geiten zullen bedoelen, maar nog geen honderd meter verder zien we tussen de dennenbomen 2 grote herten staan. Ze lopen van ons weg, maar een stukje verder blijven ze weer staan kijken. Dit hebben we echt nog nooit gezien in Griekenland. De weg gaat omhoog naar het kerkje. Jammer dat het gesloten is, maar door de ramen kunnen we toch naar binnen kijken. En omdat het op een rotspunt staat hebben we prachtig uitzicht rondom, we maken weer mooie foto’s.

Als we terug zijn bij de boot gaan we op het terras recht tegenover de boot zitten om iets te drinken. Eigenlijk is het om hun wifi-code te krijgen, maar we zitten er heerlijk, en Frans kan met zijn telefoon eindelijk weer even inloggen en de mail bekijken. Hopelijk doet de wifi het straks op de boot ook nog, zou fijn zijn.

Omdat we hier na heel lange tijd weer een gewone grote supermarkt hebben, konden we inkopen doen om te barbecueën. Frans maakt het vuur aan en we genieten van een heerlijke zomeravond met een lekkere temperatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *